Ontwerp je eigen leven

Een goede balans tussen werk – privé en tijd voor jezelf

Werk en privé zijn niet meer gescheiden van elkaar zoals dat 20 jaar geleden was. Thuis nog even je mail checken, bereikbaar zijn op je mobiele telefoon, steeds meer activiteiten in jouw vrije tijd.
We zijn allemaal steeds ondernemender en de grenzen zijn vaak nog verder vervaagd. ‘s Avonds nog thuis aan het werk, mails beantwoorden, gesprekken voorbereiden, administratie, stukken doorlezen of offertes maken.
Tevens wordt de druk om te presteren steeds hoger. Er worden steeds hogere eisen gesteld door anderen en door onszelf.

Het verdwijnen van deze grenzen nodigt uit om wel je eigen persoonlijke welzijn en grenzen in de gaten te blijven houden en daar goed voor te blijven zorgen.

  • Hoe combineer ik een drukke baan of eigen bedrijf met privé,
  • Hoe ga ik om met de verwachtingen, eisen, wensen van werk, van thuis, van mijzelf,
  • Waar zitten energievreters en hoe ga ik daarmee om,
  • Waar lopen emoties hoog op of nemen ze zelfs het intellect over,
  • Neem ik spanning en stress van werk of eigen bedrijf niet teveel mee in mijn privéleven,
  • Waar kom ik mijzelf tegen en wat vind ik daarvan.

Allemaal vraagstukken die we tegen kunnen komen die de moeite waard zijn om op een bepaald moment van je leven eens te onderzoeken. Stil te gaan staan in de hectiek van alle dag en te kijken of alles lekker loopt of dat er dingen zijn die je graag zou willen dat er verandert.

Als verstand, gevoel en handelen meer in balans komen geeft dit ruimte voor groei,  (nieuwe) energie, een betere gezondheid en plezier in je werk en in je leven.

Voor meer informatie of een vrijblijvende telefonische kennismaking, stuur een mail naar heleenelfrink@gmail.com of bel mij op 06-49211815.

css.php