Ontwerp je eigen leven

Voor jullie als echtpaar / stel

Door een steeds drukker leven, verschillende rollen en activiteiten: werk, de zorg voor de kinderen, sport, vrienden, hobbies, activiteiten van school, sportclubjes en social media lopen partners het risico om uit elkaar te groeien en het goede contact te verliezen.

  • Leven jullie in het zelfde huis, maar ieder een eigen leven?
  • Gaan jullie gesprekken alleen nog over werk, de vuilnis of het huiswerk van de kinderen?
  • Of lopen gesprekken steeds vaker uit in een (hoog oplopende) discussie of ruzie? 

Als de communicatie niet naar wens verloopt of er zijn herhalende irritaties die steeds opstapelen, dan kan dit tot frustraties leiden. 

Je bent / jullie zijn niet meer volledig tevreden en blij met hoe het gaat. Er is steeds minder ruimte voor knuffelen, troosten, een goed gesprek met elkaar voeren, problemen of dingen kunnen delen en bespreken met elkaar en de behoefte aan intimiteit of seks.

Willen jullie juist weer écht in contact komen met elkaar? Kijken hoe jullie het weer goed, gezellig en fijn met elkaar kunnen hebben?

Dan is het belangrijk allebei te kijken naar wie je zelf bent in jullie relatie en hoe jullie relatie werkt

Wat zijn jullie patronen, hoe reageren jullie op elkaar, in welke situaties en waar lopen jullie wel of niet tegenaan. Vaak heb je dit zelf niet in de gaten en loop je elke keer opnieuw in jullie eigen ‘blinde vlek’. Triggeren jullie elkaar zonder dat je precies weet wat er gebeurt. Waar gaat het juist goed en versterken jullie elkaar. Ondersteunen jullie elkaar en is er die WIJ.

Door dit te gaan begrijpen kun je jezelf en elkaar hierin helpen. Jullie kunnen er samen en als individu door groeien!

Ik help jou / jullie hier graag bij.
Soms kan het zijn dat de één wel naar de relatie wil kijken, maar de ander (nog) niet. Dat is zeker mogelijk en kan zonder dat die ander bewust meedoet of meekomt een heleboel in beweging zetten, ook bij de ander.

Voor meer informatie of een vrijblijvende telefonische kennismaking, stuur een mail naar heleenelfrink@gmail.com of bel mij op 06-49211815.

css.php