Ontwerp je eigen leven

Individuele coaching

In je dagelijkse leven gaan veel dingen vanzelf en goed. Toch zijn er ook momenten waarop het even minder lekker gaat. Je ervaart een onlustgevoel, stress, een conflict met jezelf en/of met je omgeving. Dit kan tot frustraties, piekeren, twijfelen, gevoelens van onmacht, schuldgevoelens en ook tot fysieke klachten leiden.

Het is dan goed om even stil te gaan staan en niet nog verder of harder door te hollen. Om te gaan begrijpen wat er precies gebeurt; hoe de situatie in elkaar zit, wat er bij jou gebeurt en wat nu een goed idee is om te doen.

Door stil te gaan staan kunnen ratio en je gevoelsbeleving weer op één lijn komen met elkaar. Dat geeft rust, helderheid en weten wat je nu gaat doen. 

Door met een nieuwsgierige welwillende houding te kijken naar alle momenten waarop het wringt, kun je jezelf te hulp komen. 

Ik leer je het plaatje groter te maken, op verschillende manieren te gaan kijken, jezelf goede vragen te stellen en andere mogelijkheden en opties te onderzoeken. Ontdek wat iets met jou doet en hoe je hier ook op een andere manier naar kunt kijken of in kunt handelen. Daarmee krijg je de regie!

Er komt meer rust, een positieve relatie met jezelf (ipv streng voor jezelf, jezelf op je kop geven of schaamte), meer verbinding met elkaar (je partner, je kinderen) en een prettige, constructieve werkrelatie en samenwerking met collega’s en cliënten / klanten.


Voor meer informatie of een vrijblijvende telefonische kennismaking, stuur een mail naar 
heleenelfrink@gmail.com of bel mij op 06-49211815.

 

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom” Aristoteles

css.php