Ontwerp je eigen leven

Particuliere diensten

In je leven neem je verschillende rollen aan. Je bent misschien partner van, vader of moeder van, collega van, leidinggevende of werknemer van, maar ook vaak nog zoon of dochter van.

In al deze verschillende rollen ontdek je dingen van jezelf. De ene rol gaat je gemakkelijker en meer vanzelf af als de andere. In sommige rollen kom je jezelf tegen, loop je vast, loopt het niet naar tevredenheid of weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken.

Mocht dit zich vaker voordoen en een gevoel van onmacht, ontevredenheid, schuldgevoel, vermoeidheid, stress of frustratie geven, dan kan het waardevol zijn om daar naar te kijken. Wat gebeurt daar precies in de situatie, bij mij, bij de ander, in onze interactie en in wellicht een groter plaatje.

Door stil te gaan staan en jezelf en de situatie te onderzoeken ga je niet gelijk op zoek naar een remedie om zo snel mogelijk van een onrustig gevoel af te komen, maar ga je begrijpen wat er aan de hand is en wat een constructieve oplossing is voor de situatie. Je gaat begrijpen wat er nodig is in de situatie en van daaruit kun je dit ook veel gemakkelijker gaan doen. Wat tot meer rust, tevredenheid, ruimte, kracht en verbondenheid leidt.


Voor meer informatie of een vrijblijvende telefonische kennismaking, stuur een mail naar 
heleenelfrink@gmail.com of bel mij op 06-49211815.

 

css.php